10 Kasım 2012 Cumartesi

Bulut Atlası


Neler yapıyor bu kız nerelerde, ohooo bu kadar da boşlanmaz dediğinizi biliyorum İstanbudayım azıcık daha uzadı dönüş günün. Şimdi sizlere ders çalışma arasında verdiğim küçük molalardan birinde sevdiceğimle gittiğimiz ve son zamanlarda izlediğim en güzel film diyebileceğim bir filmi tavsiye etmek istedim.
Bulut Atlası..
Sıkılmadan izleyeceğiniz kurgusuyla sürekli dikkat toplayan ve bir saniyesini bile kaçırırsam bütün filmi kaçırırım dedirten bir film.
Filmle ilgili tek olumsuz eleştirim keşke dublaj yapsalardı.
Oyuncuları gayet iyi belli ki tutabilecek bir iş ama film zaten ful dikkat gerektiriken bir de benim gibib yarım yamalak ingilizcesi olanlar ya da hiç olmayanlar şaşı olma teklikesi yaşayabilirler :)
Ama yine de değecek bir film. Gidin görün derim. Hemde böyle yağmurlu havalarda yapılabilecek en iyi şeylerden biridir sinema.
Şimdilik hepiniz öpüldünüz. Sevgiyle kalın Sevgi herşeyi değiştiri ;)

5 yorum:

  1. Biz de 2 haftadır gidelim diyoruz nedense kısmet olmadı bir türlü. İlk gidelim dediğimizde 'salon dolmuştu', sonra hadi bi daha dediğimizde bi arkadaş geldi o da izlemiş diye hadi başka zaman dedik, film gösterimden kalkmadan giderim inşallah:)

    YanıtlaSil
  2. bloguna bayıldım takıbındeyım bende beklerım:)
    http://ozgurkirta.blogspot.com/

    YanıtlaSil

az biraz sözü olanlar buyursun lütfen :)